Skip to main content

Wat Lars deed

Hoewel ik graag veel dingen parallel doe, zijn er ook dingen die ik niet, niet actief of bijna niet meer doe. Dit zijn wel dingen waar ik veel van geleerd heb, in geloof(de) en die mij weer verder hebben gebracht. Het onderstaande overzicht is niet volledig en ik zal steeds meer dingen toevoegen.

Happiness Day

Happiness Day

Open Space Company

Open Space Company

Verwonder blog

MomentjeRust

Truienradar

Hammerteam

Moodfunnel

Health Innovation Lab

Patiëntenportaal en e-health reuma

Organisatie van de Toekomst

Twitspot.nl

Ideeën

Ideeën

U-Map

2elevate

SusaGroup

SusaGroup

TheoryU.nl

Den Helder Showcase

Wat is jouw vraag?

Nuon Energy Flashback

Monito

Monito

Shell Gourami Business Challenge

Kamersite Enschede

Lego mindstorms robot roadshow

Manager Twente SUMMERCAMPus

KIJK Space Camp