Logo_MonitoMonito innoveert met webtechnologie en staat garant voor allerlei nieuwe toepassingen en mogelijkheden op het gebied van webtechnologie. Hiermee helpen wij klanten vernieuwen en verbeteren. Huidige speerpunten bestaan voornamelijk uit:

Data visualisatie
Het visualiseren van grote hoeveelheden (onderzoeks)gegevens, prestaties en bedrijfsprocessen maakt het makkelijk om deze te begrijpen en interpreteren.

Omdat IT systemen steeds groter en belangrijker worden in organisaties, is het lastig zelf overzicht te houden. Monito is in staat om veel en ingewikkelde gegevens op een eenvoudige manier te tonen. Hierdoor krijgt iedere werknemer toegang tot de grafieken die voor hem relevant zijn om zijn eigen werkgebied te verbeteren.

Ondersteuning online onderzoek
Een van de dingen die Internet mogelijk heeft gemaakt is het eenvoudig, snel en goedkoop bereiken van grote groepen mensen.

Mede door onze universitaire achtergrond is Monito goed en snel in staat om onderzoekswensen te implementeren in een webapplicatie, om u zo in staat te stellen via het Internet data te verzamelen. Wij richten ons hierbij op de meer complexe systemen zoals leeromgevingen.

Meer info op www.monito.nl