op-scherp-slide

Op scherp

Van 2006 tot 2009 schreef ik regelmatig verwonderingen voor verwonderje.nu, een initiatief van Saskia op de Weegh en Marijke van Doorn. Dat platform stopte begin 2009 en omdat ik me toch nog regelmatig verwonder, ga ik op mijn eigen site verder. Hierop zijn ook de oude verwonderingen te vinden.

Het mooie aan verwonderen vind ik dat het gaat om het zonder oordeel opmerken van dingen om je heen. Ik geloof dat verwonderen leidt tot nieuwe ideeën. Soms zijn het foto’s (zoals “Op scherp“), soms belevenissen.

Bekijk alle verwonderingen.

Links naar verwonderaars

 • Saskia op de Weegh
  Een van de oprichters van verwonderje.nu. Inmiddels overgestapt op haar eigen blog. Linkje naar de posts met de tag “verwonderen”.
 • Katja Linders
  Katja maakt papieren verwonderkaarten en scant deze in waardoor ze digitaal op haar website te vinden zijn.
 • Archief www.verwonderje.nu
  Het archief van www.verwonderje.nu van Saskia op de Weegh en Marijke van Doorn is nu te vinden op de website van Zonza.
 • Ministerie Van Verwondering (van o.a. Yvette van der Aa)
  Ministerie van verwondering is de opvolger van verwonderwinkel.nl en is een positief platform voor plaatsmakers van verbinding, verwondering en diversiteit. Met onder “Woorden schatkist” ook nog een toffe blog (http://blog.ministerievanverwondering.nl)
 • Verwonder-wall
  Werkvorm ontwikkeld door Saskia op de Weegh voor TILT2 (total innovation leadership today 2) van New shoes today op 4 juni 2008.