Skip to main content

Grijs of Groen – container aan de weg

By 1 oktober, 2012Ideeën

Op zondagavond moet de container aan de weg en de avond na CoworkFriday Deventer de blauwe papier container. Het verpakkingsplastic moet iedere drie weken (en laat het niet wegwaaien). Blijft toch een heel gedoe om dat allemaal te onthouden. Ik kreeg al eens een SMS van het buurmeisje “je hebt de verkeerde container aan de weg staan”. Zou het niet handig zijn als er gewoon een website of App voor je mobiele telefoon zou zijn die vertelt wanneer welk afval als eerstvolgende datum aan de weg moet? En zou het niet nog handiger zijn als je de avond voordat het wordt ingezameld nog even een reminder krijgt? Het vergt natuurlijk wel een inspanning om alle gebieden in Nederland met alle uitzonderingen van afval ophaaldagen in kaart te brengen, maar dan heb je ook wat. Misschien www.grijsofgroen.nl, je postcode invullen en klaar. Of nog makkelijker, op je telefoon met GPS en klaar.

Of je kunt natuurlijk gewoon naar buiten kijken wat de buren doen… Tenzij het donker is of er teveel afstand tussen zit 😉

 

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.