Skip to main content

Mensgericht organiseren

By 7 april, 2008juni 21st, 2014Ideeën

7 april 2008

Het idee achter mensgericht organiseren (en bijbehorende domeinnamen mensgericht.com, mensgericht-organiseren.nl en mensgerichtorganiseren.nl) was om een platform te creëren voor het verzamelen van voorbeelden en best-practices met een echt mensgerichte insteek.

De ondertitel was dan ook: Laat je verrassen door mensen centraal te stellen!

De inhoud van de website zou bestaan uit interviews, gastcolumns, een stripje over Geri & Gani door Saskia op de Weegh, leesvoer, praktijkcases, relevant nieuws en een overzicht van echt mensgerichte organisaties.

Inmiddels is dit concept min of meer opgegaan in organisatie van de toekomst door het daar gewoon te gaan doen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.