Skip to main content

Gefeliciteerd DeCorrespondent

By 26 maart, 2013juli 3rd, 2015update

gefeliciteerd-decorrespondentHoewel ik zelf de doelgroep niet ben, want ik volg geen actualiteiten, heb ik met interesse de ontwikkelingen rondom De Correspondent (decorrespondent.nl) gevolgd. Een initiatief van Rob Wijnberg met als motto:

[quote]Het dagelijkse medicijn tegen de waan van de dag[/quote]

Ze hebben in een week tijd 15.000 leden weten te werven die allemaal minimaal 60 euro lidmaatschapsgeld betalen. Een prachtige combinatie van marktonderzoek en crowdfunding. Op deze manier weet je dat je bestaansrecht hebt en kun je meteen een vliegende start maken onafhankelijk van financiers. 

Niet langer van actualiteit naar actualiteit springen, maar nieuws volgen van correspondenten die jou aanspreken. Een mooie propositie waar de tijd blijkbaar erg rijp voor is. Ik ben benieuwd naar de daadwerkelijke realisatie en invulling die in september 2013 verwacht wordt.

Voor nu: Gefeliciteerd!

Nu misschien tijd voor een momentjerust.nl? Ook een medicijn tegen de waan van de dag. Zie mijn uitleg van wat momentje rust is bij wat ik doe.

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.