Skip to main content

Inloopdag EPVE goed bezocht & mini-workshop

By 24 januari, 2012juli 5th, 2013update

De inloopdag van het Emotioneel Programma van Eisen in Deventer heeft veel mensen getrokken vanuit allerlei achtergronden en vakgebieden. Dit leverde levendige discussies en interessante uitwisselingen op.

Om 11:00 was de eerste plenaire presentatie over het emotionele programma van eisen.

epve-presentatie

Vervolgens hebben we het in de vorm van een mini workshop gegoten. Net zoals we dit bij onze workshops vaak doen, zijn we op zoek gegaan naar wat mensen belangrijk vinden. In dit geval met betrekking tot de werkomgeving.

vraag-werkomgeving2

Alle deelnemers beantwoordden deze vraag met post-its. Door hardop uit te spreken wat je belangrijk vindt, breng je ook weer anderen op ideeën. Deze reacties verwerken we later in de vorm van een mind-map.

Mindmap: Ideale-werkplek

post-it-statements

Omdat we te gast waren bij Loods570 zijn we vervolgens op zoek gegaan naar waarom het zo’n fijne (werk)omgeving is. Dit doen we aan de hand van foto’s van de omgeving en andere referentiebeelden. Hierbij maken we gebruik van de LEMtool, waardoor mensen emoties en een toelichting op de foto’s kunnen markeren.

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.