Skip to main content

Ongewenste post

By 24 juni, 2008augustus 11th, 2012Verwonderingen

De NEE NEE sticker op je brievenbus is al aardig effectief. Toch valt er toch steeds weer meer ongewenste post door m’n brievenbus, geadresseerd wel te verstaan. Allerlei organisatie waar ik al klant ben willen mij wijzen op allerlei prachtige voordelen van andere producten of diensten uit hun assortiment. Bijzonder nutteloos en milieubelastend.

Laatste bedacht ik me dat ik wel eens gewoon een mailtje kon sturen om me hiervoor af te melden. Ik was bang een reactie te krijgen in de trend van “Dat is helaas niet mogelijk”, maar het tegendeel bleek waar. Zeer snel en correct kreeg ik de volgende reactie:

“Ik heb in ons systeem aangetekend, dat u geen reclame wenst. Vanaf vandaag ontvangt u geen ongewenste reclame meer van ons.”

Het werkt dus blijkbaar! Unive bedankt. Nu dezelfde proef op de som genomen met de Postbank en de ANWB, ik ben benieuwd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.