Skip to main content

Dat daar ook al beurzen voor zijn………

By 7 februari, 2008augustus 11th, 2012Verwonderingen

Regelmatig reis ik met de trein, zo ook op een rustige maandagochtend na een leuk weekend. Meestal zit ik gewoon te werken en let ik niet zo goed op wat er buiten allemaal te zien is. Totdat je op Hengelo stopt en nietsvermoedend uit het raam kijkt. Sta ik recht tegenover een billboard met daarop de tekst “Denk je aan scheiden?” Het blijkt een uitnodiging voor een beurs te zijn. Dat ze daar ook al beurzen voor organiseren.

Zeg schat, wat zullen we eens gaan doen dit weekend? Nou, ik zag dat er een beurs georganiseerd wordt over scheiden, misschien is dat leuk. 

Maar goed, het zal wel commercieel interessant zijn.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.