Skip to main content

Voor mij bedoeld?

By 20 juli, 2007augustus 11th, 2012Verwonderingen

Er worden veel inspanningen verricht om het leven wat makkelijker te maken, bijvoorbeeld “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” (al vraag ik me soms wel af hoe goed dat lukt) of ‘We maken het eenvoudig’. Toch lukt dat helaas niet altijd. Zo probeerde ik onlangs in te loggen op het internetbankieren van Abn Amro en kreeg ik het volgende bericht:

Wegens een technische storing zijn de stop-loss levels niet aangepast in de naam van de turbo’s.
Onze excuses voor het ongemak.

Nee, nu begrijp ik wat er aan de hand is. Bedankt voor deze heldere foutmelding. Of zou het bericht niet voor mij als leek bedoeld zijn?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.